Controller

Vill du arbeta i ett bostadsutvecklingsbolag som ligger i framkant och som har en vision ”att skapa mer rum och tid för det goda livet”? Är du själv lösningsorienterad samt ser utmaningar som möjligheter? Vill du utvecklas i ett nytänkande och vinnande team? Då kommer du att trivas hos oss!

 

Som controller hos oss kommer du att få en central roll i vår verksamhet och ingå i ett engagerat team med hög kompetens. I din roll kommer du att ansvara för arbetet med prognos- och likviditetsuppföljning av projekt, samt stöttar och är delaktig i företagets budgetprocess och affärsplan. Du tar fram beslutsunderlag och analyser till investeringar, samt sammanställningar av underlag för bokslut. Du kommer även att ansvara för kontaktytan mot ekonomisk förvaltare och ansvar för bolags administration. Du rapporterar direkt till vår CFO och är engagerad i arbetet att vidareutveckla ekonomifunktionen med system och rutiner.

 

Din kompetens

Vi tror att du som söker är civilekonom eller motsvarande med tidigare erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete inom fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du arbetat med redovisning av fastighetsbolag. Har du dessutom erfarenhet från bostadssektorn är det en merit.  Du har ett driv i kombination med god affärsförståelse och brinner för ekonomi- och verksamhetsstyrning mot uppsatta mål.

Som person är du proaktiv, lösningsorienterad och strukturerad. Du har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete och du trivs i en roll där du får hitta lösningar och utveckla arbetsprocesser samtidigt som du är en bra lagspelare. Utöver detta är du en prestigelös person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när så behövs. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Framtiden är din – väx med oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Patriam präglas av ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden. Patriam utvecklas ständigt vilket även innebär att dina möjligheter att själv utveckla och påverka din tjänst är stora.

 

Om Patriam

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av bostäder i Stockholm och dess kranskommuner. Bolaget skapar exklusiva boenden med höga miljö- och designambitioner för ett hållbart hem över tid. Ambitionen är att samtliga byggnader kommer att miljöcertifieras som Miljöbyggnad. I dagsläget har vi ca 800 lägenheter i vår portfölj som beräknas omsätta ca 7 miljarder kronor. Vår ambition är att år 2020 utveckla, sälja och producera 500 lägenheter med en förväntad årsomsättning om ca 4 miljarder. Patriam ingår i Ebab koncernen, en av Sveriges största fristående konsulter inom projekt- och fastighetsutveckling. Mångårig kompetens inom bostadsbyggande och förståelse för människors behov gör att Patriam, som ingen annan, kan skapa attraktiva, genomtänkta hem och en trygg affär för våra kunder.

 

Ansökan

För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 070-931 23 64. Du hittar även mer information på www.patriam.se. Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV till veronica.warneskog@patriam.se.